routebeschrijving - Auberge de la Chaloire 2023

1998 - 2023
menu
Auberge de la Chaloire
Aller au contenu

routebeschrijving

NEDERLANDS
GPS Coördinaten
47.048809        4.159902     Google Maps
N 47°.02. 925  E 004°.09.597  GPS

La Petite Verrière ligt centraal in het « Parc Naturel Régional du Morvan » van de regio Bourgogne-Franche Comté in het departement van de Saône en Loire (Bourgogne du Sud).

Wij zijn zeer goed en eenvoudig te bereiken via diverse snelwegen. U kunt, afhankelijk van uw vertrekpunt in Nederland, kiezen uit de route via Parijs, Luxemburg of Reims. De rijafstand bedraagt circa 750 km vanaf Utrecht. De TGV (hoge snelheidstrein) stopt in Dijon of Montchanin/Le Creusot, vanwaar een pendelbus u naar het station van Autun brengt. Voor het laatste stukje kunt u vervolgens een taxi nemen in Autun.
Er zijn ook diverse directe busverbindingen met veel opstapplaatsen in Nederland. Deze pendelbussen rijden tot Dijon, of Chalon-sur-Saône. Met lokale bussen/treinverbindingen kunt u vervolgens eenvoudig Autun bereiken.
Indien u per vliegtuig reist, adviseren wij u te vliegen op Lyon.  Per TGV reist u vervolgens naar Le Creusot. Hier stapt u over op de bus die u rechtstreeks naar Autun brengt.

Direkt reserveren
Het is het goedkoopst om direkt bij ons te reserveren per e-mail, telefoon of via het reserveringsformulier hiernaast.

Openingstijden
Onze Bed & Breakfast is van 1 april tot 31 oktober geopend.

U kunt inchecken tusen  16.00 en 20.00 uur.


Informatie aanvragen of reserveren
*verplicht veld
Boekingsvoorwaarden
Tarieven zijn niet contractueel. Elke wijziging in BTW-tarieven, verplichte bijdragen, etc. kan worden doorberekend in de tarieven, zelfs als dit gedurende het jaar gebeurt.

reservering
Reserveringen worden alleen als bevestigd beschouwd na ontvangst van een aanbetaling van minimaal 40% van de verblijfskosten (via  bankoverschrijving of creditcard VAD).
Als u voor één nacht reserveert, dient u de prijs van de kamer te betalen bij reservering.
We adviseren onze gasten een reis/annuleringsverzekering af te sluiten.

annulering
Bij annulering of wijziging van de reservering minder dan 15 dagen vóór de aankomstdatum wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.
In geval van annulering of wijziging van de boeking op het laatste moment (minder dan 7 dagen voor aankomst) wordt het gehele verblijf in rekening gebracht.

Aangepaste voorwaarden voor reservering / annulering zijn van toepassing op groepen van 6 of meer personen.
Retourner au contenu