Welkom

Hotelkamers

Tarieven

Kontakt

Algemene leverings-voorwaarden

Update 10/04/2017

Auberge de la Chaloire

Lidewij et Stan van den Brûle

71400 La Petite Verrière

FRANCE

Email: hotel@auberge-de-la-chaloire.com

Volg ons!

Reserveren: +33 385541410

Email: hotel@auberge-de-la-chaloire.com

                          

Bienvenue Welkom Welcome Wilkommen

Speciale Aanbiedingen 2017Séjour ‘Découverte'

Het arrangement omvat 2 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoonskamer en 1 vier-gangen bourgondisch diner voor 2 personen.


tarief per persoon:


kamer 1,4 of 5 in het laagseizoen: 117,00 €        hoog seizoen: 123,00 €

kamer 2,3 of 6 in het laagseizoen: 122,00 €        hoog seizoen: 128,00 €verlenging per dag per persoon (diner inbegrepen):


kamer 1,4 of 5 in het laagseizoen:   74,00 €        hoog seizoen:   77,00 €

kamer 2,3 of 6 in het laagseizoen:   76,50 €        hoog seizoen:   79,50 €Bourgondisch halfpension

Een bijzonder halfpension arrangement, geldig bij een verblijf in een tweepersoons kamer. Het viergangendiner dat wij u 's avonds serveren is samengesteld uit bourgondische specialiteiten of specialiteiten van de chef. Het is dus een uitgebreid en wat luxer arrangement dan ons 'normale' half pension.


Tarief halfpension + 8 € per persoon per dag.


Anbieding voor klanten en relaties van CC 53-11

Klanten en relaties van CC 53-11 bieden wij bij een verblijf op basis van half pension een gratis bourgondisch aperitief aan op de dag van aankomst. Op alle overige dagen kunt u, om de eerste trek te stillen, genieten van een gratis tussendoortje na terugkomst van het fietsen.


Samen wandelen ?

Tussen september en april proberen wij er wekelijks, en als het weer het toelaat, op maandag of dinsdag op uit te trekken voor een stevige wandeling van 10–15 km. U bent van harte welkom om aan deze tochten gratis deel te nemen  !


Gratis fietshuur

Gasten die bij ons verblijven op basis van half pension bieden wij de mogelijkheid om gratis een dagdeel gebruik te maken van één van onze toer- of racefietsen of mountainbikes.


Gratis GPS

Wij hebben geinvesteerd in enkele goede GPS systemen die wij gratis ter beschikking stellen voor gebruik tijdens de dagelijkse fiets- en wandeltochten van onze gasten. Op de apparaten hebben wij reeds een groot aantal routes voorgeprogrammeerd, zowel voor fietsers als voor wandelaars.


Sportief arrangement «  Le Morvan se réveille  » en «  Eté indien  »

Kijk op deze website onder “sportief arrangement” voor gedetailleerde informatie over deze arrangementen die wij speciaal voor onze sportieve gasten hebben samengesteld.Reserverings- en annuleringsvoorwaarden voor alle aanbiedingen


Alle genoemde tarieven kunnen onderhevig zijn aan tussentijdse aanpassingen in geval van bijzondere situaties. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.


Uw reservering is definitief na ontvangst van een aanbetaling van 40 % van de waarde van de reservering.


Bij annulering minder dan 15 dagen voor aankomst wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. Bij annulering of wijziging van de reservering, minder dan 7 dagen voor aankomst, bent u de totale reissom verschuldigd.


Genoemde aanbiedingen zijn uitsluitend geldig in geval van rechtstreekse reservering, zonder tussenkomst van een reisorganisatie of zogenaamde reseverings-website.


De aanbiedingen zijn niet van toepassing tijdens officiële feestdagen.